Wednesday, January 18, 2017

MANIS-MANIS RINDU HARI SAIDATINA KHADIJAH KELANTAN 2016

Assalamualaikum beb ! Hai uolls ! Ahaks !
  
Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah, lagi Maha Penyayang! Alhamdulillah, akhirnya muncul kembali. hekhekhek! Awat la blog sis ni bersarang ye? Rasa macam baru semalam je update. Tapi, ghupenya dah berbulan-bulan oiiii. Hampir setahun kot sis tak update. Hamboiii, uolls nak kutuk sis latew kan? Bukan apa, sis sebenarnya bizi tu taklah sangat tapi malas yg amat. Malas nak menaip, nak pikir, nak olah bagai. Ha-ha-ha! Gayanya macam nak olah buku je kan. Tapi harini sis dah dapat balik semangat sis yang hilang dulu tu. Biasa la, gamaknya ni semangat tahun baru kot. Walaupun tahun baru dah masuk minggu kedua. Hehe!
Hokey la, sis tak tahu nak buat mukaddimah pepanjang. Kira kita terus masuk topik yang nak diceritakanlah ye. Bukan hape, arini sis semangat skit nak cerita pasal kisah tahun lepas punya. Pasal satu program besar yang sis join, jadi ahli jong kalut tu. Program Sambutan Hari Saidatina Khadijah dan Muslimah International Summit Kelantan (MISK 2016). Namanya je Kelantan tau, tapi sebenarnya ni kira program antarabangsa punya. Mana taknya, jemputan yang datang ke MISK tu daripada obersi bak ang oi. Ada wakil dari Syria, Qatar, Jordan, Pakistan, Indonesia, Thailand, Iraq dan ramai-ramai lagi. (tak ingat lak) HikHikHik.


 Bersedia dengan tugasan pertama dengan sambutan delegasi luar yang pertama. 


 Sekuntum mawar merah untuk delegasi luar yang pertama dari Pakistan..
 
 Taraaaaa, Delegasi dari Pakistan in the house yo!

Untuk pengetahuan uolls, untuk program HSK 2016 ni sis ajk untuk team perasmian tau. Haaa, kerlas gitu. Bawah kelolaan YB Kak Long dan ajk yang hebat dan osem. Tapi, sis tak dapat curahkan bakti untuk diorang pun. Sebab sis ni orang bagi pinjam dekat unit lain. (bunyi macam hebat je sis sebab jadi rebutan). Hahaha. Sis dipinjamkan dengan izin ahli untuk ke unit protokol. Yang sis peliknya, sampai sekarang sis macam tertanya-tanya la kan. Kenapa la unit protokol ni x cukup orang? Kenapa la diorang tak ambil ajk lain kan? Saje je taknak kasi sis bersama unit perasmian. Hekhekhek. Sebenarnya, untuk unit protokol ni, diorang nak suruh sis jadi puteri. Kengkononnya la. Puteri Cik Siti Wan Kembang dan Puteri Saadong. Lambang wanita Kelantan. Alhamdulillah, sis dengan kembar sis boleh jadi puteri. Siap kena pakai baju ala-ala pengantin gitu. Nak pakai baju cik siti wan kembang betul, silap aribulan terjolok mata delegasi luar. Ha-ha. Sis pun tak sanggup oi. Pakai baju pengantin untuk 3,4 hari pun dah jadi macam sasau. Hahaha. Sasau gilakan kau! (Lagu tu oiii)

 Jangan dilihat pada kekurangannya, tapi lihatlah pada kesempurnaannya. Ha-ha-ha

 Selamat malam Wanita Terakhir
Tak mungkin kau kan temu seindah ini. Ha-ha-ha


Sis nak kongsi dengan uolls segala kenangan pahit manis kami bersama sepanjang HSK berlangsung ni. Yang pahit pun sebenarnya dah jadi manis semuanya sebab kami lalui bersama. Orang kata, menangis hati ini, ku juga bersimpati. Sedih sesama, gembira sesama. Yang penting, kenangan dan pengalaman. Kalau ada jarum yang patah, jangan disimpan di dalam hati. Takot berkudis lak hati tu. Hekhekhek. Kalau uolls nak tahu, semua yang berlaku sepanjang HSK ni adalah momen yang terbaik bagi sis. Tak kira la pahit ke, manis ke, masam ke. Masing-masing punya cerita dan kisah yang tersendiri bermula dari lagu tema sehingga la kerja-kerja bagi setiap unit. Orang kata, ohsem! Hehehe. Mungkin pengalaman ni sis takkan dapat di tempat lain sebab dah tak jadi puteri macam dalam HSK. Hahaha.
 Para dayang di Makan Malam Silaturrahim HSK 2016
 
 Kami geng sopan santun anak melayu...
 

Jadi, sis nak pesan dekat uolls semua kalau nak pengalaman uolls kena cari dan lalui sendiri sebab pengalaman ni takde di jual di mana-mana. Aeon ke, kb mall ke, atau mana-mana la. Tak yah duk berangan nak gi beli dekat IOI Mall Putrajaya la. Hahaha. Hanya ada bila uolls sertainya sahaja. Jangan takut untuk berprogram, kerana di situ kita akan dapat banyak kenalan dan ukhuwah kerana Allah. Terima kasih Ya Allah atas anugerah kehidupan ini.

 Kenangan tuan puteri tak jadi puteri dengan mami dan mama. hahaha
 
 Ketua Briged Muslimat Pusat pun nak bergambar dengan tuan puteri. Uolls tak nak ke? Kakaka
 

Ok lah, sis tanak ganggu uolls lelama (padahal sis dah takde idea.) kakakak. Sebab sis pun nak menghargai masa yg sis ada ni. Semoga uolls berbahagia dengan kehidupan memasing ye. Jaga diri! Jaga iman! Jaga hati!. Be yourself. Sis  sayang uolls. Ahaks! Sis gerak lu. Pape roger taw!

 Team protokol yang ohsem di Majlis Meraikan AJK, Petugas & Sukarelawan
 
 Sebahagian daripada kami penggerak HSK 2016
 

 Ummi Tie (Ketua Unit Protokol) yang sentiasa memastikan sis dan kembar sis bersedia. Hihihi
 

Salam sayang dari sis, dengan ucapan " Agar Dirimu Semulia Khadijah.."

Ok Bye!
Selamat Membaca!

Terima kasih sudi singgah n baca blog sis! (Post kalini nak guna sis. Tanak guna dah cik wanie atau hakak! Hahaha)

Jumpa lagi. Daaaaaaaaa (bukan nama orang tau)
p/s : selamat menjamu mata dengan gegamba yang sis tunjukkan.
#JanganCakapHakakTakPayung
#MemoriDaunPisangHSK
#KitakanKembar
#TepiTepiSayang

Monday, June 13, 2016

NISA' KELANTAN :-

Assalamualaikum beb ! Hai uolls ! Ahaks !
  
Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah, lagi Maha Penyayang! Dan Salam Ramadhan Kareem untuk semua. Ceewah, mukaddimah bukan main noh. Ahaks! Awat la blog hakak ni bersarang ye? Rasa macam baru semalam je update. Tapi, ghupenya dah berbulan-bulan oiiii. hampir setahun kot hakak tak update. Hamboiii, korang nak kutuk hakak latew kan? Bukan apa, hakak sebenarnya bizi tu taklah sangat tapi malas yg amat. Malas nak menaip, nak pikir, nak olah bagai. Ha-ha-ha! Gayanya macam nak olah buku je kan.

Ok la, dengan kuasa pamoga maka semangatnya datang arini. Jom, arini hakak nak ceghita pasal Nisa' Kelantan. Ape?? Korang xtaw ape tu Nisa' Kelantan? Hakak luku jugak korang ni. Ok, kalau korang nak tahu Nisa' Kelantan ni adalah salah satu pertubuhan NGO yang ada di Kelantan tau. Ahlinya harus la wanita ye. Perempuan pon boley la. Dah namanya pun nisa'. Kan dalam bahasa arab, nisa' tu maksudnya perempuan/wanita. Lenkali blaja lebih ckit taw. He-he-he. Hakak gurau je taw. X marah pon. Penyertaan untuk jadi ahli Nisa' Kelantan ni mestilah berumur antara 18-35@40 tahun ye. Lebih dari tu, xboleh panggil nisa' dah. Kena panggil wanita. Hihihi. Kalau korang nak tahu, AJK-AJK dia semua lawa-lawa, cecantik, dan gojes-gojes tau. Ha-ha-ha. Harus laaaaa, hakak pun ajk ciput gak. Ahaks!

Sesi perkongisan dengan Pengarah Nisa' Kelantan yg gojes

Lepas program, benda wajibnya adalah ...............

 Kalau korang nak tahu lanjut, boley bukak FB Nisa' Kelantan taw. Banyak info dan hebahan program kami dekat sana. Pape roger taw. ha-ha-ha. Dalam Nisa' Kelantan ni, banyak program yang dilaksanakan antaranya ada Nisa' Circle, ada Nisa' Small Kindness, ada aktiviti lasak dan banyak lagi. Hakak tak larat nak taip bebanyak. Ha-ha-ha. Punya la pemalas hakak ni. Ahaks!Ada orang tanya hakak, ape tu Nisa' Circle (NC)? NC ni adik oi, sebenarnya salah satu program berkala bulanan NIsa' Kelantan yg diurus oleh Unit Pembangunan Insan (UPI). Unit hakak latew. Sopankan? Ha-ha-ha. Hakak pun tak sangka hakak sesopan itu. Itulah orang kata, jangan pandang sebelah mata ye! hik hik hik.




Setiap bulan taw hakak buat NC ni dekat NBC. So, kalau ada sesapa nak join boley la datang. Tarikh biasanya kami akan war-warkan dua@tiga minggu sebelum. Untuk bulan ramadhan ni, tarikh yg bertuah dipilih oleh kami ialah 22 Jun 2016 (Rabu). Cuti umum taw. Jangan cakap uolls keje! Hakak luku jugak nanti. Banyak pengisian dalam NC ni taw. Duk dalam NC, korang boley tahu iman tu kuat ke tak. Ha-ha-ha. Sebab hakak tak berapa kuat. Tapi lama-lama dah kuat ckit hasil tarbiyah dalam NC. (Nampak tak kuat mengepom?) Ha-ha-ha. Eh, korang jangan ingat join NC ni korang xboley nak nyanyi-nyanyi ke, nak menari-nari ke. Boley la. Hakak selalu je buat. Berani ketua hakak nak marah? Marah la nak tahu jadi camne. Haaaa, nampak tak ugutan kat situ? Miahahaha. So, kalau korang join NC pun, korang tetap havoc. Jangan takut pada perubahan. Eh! tetibe lak.





Hakak kan, rasa macam dah tak larat la nak taip bebanyak ni. Ha-ha-ha. So, tu maksudnya hakak dah malas. Ahaks! Papepun, hakak nak cakap, kalau korang join program Nisa' Kelantan terutama NC, hakak kompem korang akan terngingau-ngigau dan termimpi-mimpi. Sebab ada hakak. Ha-ha-ha. Kalau korang setuju, kasi like dekat page FB NISA' KELANTAN, NISA' BOOK CAFE. Nak add hakak? Pom boley. Tapi mohon bersabar untuk hakak approve ye. Maklumlah, rentis katakan. ha-ha-ha

Ok lah, hakak tanak ganggu korang lelama. Sebab hakak pun nak menghargai masa yg hakak ada ni. Semoga korang berbahagia dengan kehidupan memasing ye. Jaga diri! Jaga iman! Jaga hati!. Be yourself. Hakak sayang korang. Ahaks! hakak gerak lu. Pape roger taw!


Ok Bye!
Selamat Membaca!

Terima kasih sudi singgah n baca blog hakak! (Post kalini nak guna hakak. Tanak guna dah cik wanie! Hahaha)

Jumpa lagi. Daaaaaaaaa (bukan nama orang tau)
p/s : selamat menjamu mata dengan gegamba yang hakak tunjukkan. #JanganCakapHakakTakPayung

Sunday, November 29, 2015

Nisa' Book Cafe !

Assalamualaikum beb ! Hai uolls ! Ahaks !

Apa khabar uolls? Waaaaa, lamanya cik wanie tak update. Bizi bebeno ye cik wanie sekarang. Ha-ha-ha. Actually, bukannya bizi sangat pun oiii. Cuma takde masa dan xdek mood nak berupdate bagai. Tapi, fb hakak sentiasa terupdate taw. Kalau tak caya, bukak la tengok. Eh, ter hakak lak. Pom boley la. Ahaks!

Ok la, sebenaqnya arini cik wanie nak update sal satu projek baik punya cilok oleh Nisa' Kelantan. Nisa' Book Cafe (NBC) salah satu projek mega daripada Pertubuhan Nisa' Kelantan. Apa NBC ni? Ape la hangpa ni. Tu pun tak taw ke? Ishhhhh. NBC ni ialah perpustakaan mini sekali dengan cafe taw. So, bila korang duk kat sini, korang boleh membaca, bersantai sambil makan-makan dan minum-minum. Uish, cakap bab makan ni, cik wanie memang xley tahan. Kenapa? Tu pun uolls nak tanya. Ei, bizi body tol la. Ape taknya, makanan dia, fulamak oiiii. Buat cik wanie termimpi-mimpi bila tidoq malam. Tak makan sehari, demam cik wanie. Ahaks!

Uolls datang dulu nanti uolls tahu apa istimewanya NBC ni. Pada cik wanie, ia istimewa bila ada makanan istimewa. Eh, terover excited lak. Ha-ha-ha. Dekat NBC ni, uolls boley baca buku, boley buat study group, boley je nak pegi makan-makan je. Pendek kata, semua boley la. Kalau astro, macam-macam ada. NBC lak macam-macam boley. He-he-he. Eh, cik wanie tak gitau lagi kat mana? Isah, lupa lak. Terover excited katakan. NBC ni terletak dekat Tingkat 1 Medan Usahawan Stadium Sultan Muhammad IV. Alaaaa, tempat cik wanie keje la. Sama aras dengan ofis cik wanie, tapi cantik ofis cik wanie lagi. Ha-ha-ha. Saje nak puji sebab orang lain tak pernah puji ofis cik wanie. Krikkkk krikkk krikkkk.


Untuk pengetahuan uolls, NBC ni dah dilancarkan taw! Pada 24 Oktober yang lalu. Kiranya dah sebulan la umuq dia. Hehehe. Masa launching NBC no, cik wanie nak habaq dekat uolls. Punya la meriah giler. Siap ada artis datang taw. NBC dirasmikan oleh YAB Menteri Besar Kelantan dan jemputan istimewa ialah Kak Yatt Hamzah. Pelakon tuuu. Cik wanie ni memang dah retis, tapi kak Yatt ni artis. So, up ckit dari cik wanie. Hehehehe. Ramai yang hadir memeriahkan majlis perasmian NBC. Giler gempak oiiiii. Dalam sejarah Nisa' Kelantan. Cik wanie lagi la gempak. Macam biasa laaaaa. Orang tak puji pun xpe, yang penting cik wanie opuji diri sendiri. Ha-ha-ha

Orang kata, barang yang lepas jangan dikenang. Tapi bagi cik wanie, barang yang lepas la ada nilai yang tinggi taw. Mana taknya, rindu-rindu nanti boley ingat balik, tengok balik gegamba dulu. So, jangan percaya sangat dengan pepatah tu ye. Ikut pepatah cik wanie. Hihihi. Last but not least, ada masa, ada ruang, ada peluang datang la melawat NBC yang comel n cute tu ye. Nanti kalau bertuah boley jumpa dengan cik wanie. Ha-ha-ha. Al-maklumlah, cik wanie kan retis abad ini. Kalau nak tahu menarik ke tak, hebat ke tak NBC ni, uolls datang sendiri k. Kalau segan gitau cik wanie nanti cik wanie temankan. Tapi kena la belanja popia pisang bersalut coklat dekat cik wanie. Ha-ha-ha. Hidup mau untung ooooo. 

One more, (Fuhh magris kaw) sempena cuti sekolah ni memacam aktiviti yang akan dibuat di NBC untuk adik-adik comel. So, untuk dapatkan sebarang maklumat, uolls kena la like page Nisa' Book Cafe, Nisa' Kelantan. Confirm uolls takkan ketinggalan zaman punya. Hehehe. Selamat mengeLIKE ye. Dan tak lupa juga, NBC merupakan projek komuniti, so kalau uolls nak bagi sumbangan sangat dialu-alukanlah. Kecik tapak tangan, satu Kelantan kami tadahkan. Tak kisahlah berbentuk buku ke, barangan ke, lagi cantik kalau berbentuk wang ringgit. Yelah, senang untuk bayar bil NBC, keperluan lain serta untuk siapkan fasa kedua. InsyaAllah.


Ok lah. Cik wanie taknak ganggu korang lelama. Semoga korang berbahagia dengan kehidupan memasing ye. Jaga diri, jaga iman, jaga hati. Be yourself. cik wanie sayang team Nisa' Kelantan. Ahaks! Jujur k.
Ok bye!
Selamat Membaca !

Terima kasih sudi singgah n baca blog cik wanie!

Jumpa lagi. Daaaaaaaaaa (bukan nama orang tau)  
p/s : gegamba yang banyak tengok dalam page k! hihihi

Tuesday, September 22, 2015

Krikkkk ! Krikkkk ! Krikkkk !

 Assalamualaikum beb ! Hai uolls ! Ahaks !

Apa khabar iman uolss? Apa khabar semua? Haaaaaaaa, dah lama cik wanie tak update blog ni. Macam bizi sesangat je kan? Ala, bukan bizi sangat pun, cumanya cik wanie takdan nak bukak blog dan takdan nak menaip. Hihihihi. Padahal same je ngan bizi kan? Wat ever laaaa. 


Dua hari lagi kita dah nak raya kan? Mesti semua duk sibuk buat persediaan. Persediaan apa yang korang buat untuk raya ni ek? Cik wanie macam xdek persediaan je. Acaner tu? Ha, cik wanie tahu. Mesti persediaan utama adalah sediakan lembu untuk dikorbankan. Betul kan? Betul la tew kalau tersengih-sengih camtu. Ok bai..

Ahaks ! Cik wanie xdek motif pun arini, juz nak suh korang bukak blog cik wanie je. Hihihi. First of all, Selamat Menyambut Hari Raya Edul Adha kepada korang semua. Mohon maaf kalau ada tersalah dan silap serta terkasar bahasa. Cik Wanie dah lama tak gtau korang tentang aktiviti cik wanie yang mengalahkan menteri kan? Biasalah. Dah namanya kuli, mestilah mengalahkan menteri. 

Ok lah. Cik wanie taknak ganggu korang lelama. Semoga korang berbahagia dengan kehidupan memasing ye. Jaga diri, jaga iman, jaga hati. Be yourself.

Ok baiiii !!!! Salam Asar Untuk Semua !

Selamat Membaca !

Terima kasih sudi singgah n baca blog cik wanie!

Jumpa lagi. Daaaaaaaaaa (bukan nama orang tau) 

Wednesday, July 29, 2015

Oooo Yeah ! 365

Assalamualaikum beb ! Hai uolls ! Ahaks !

Nak tahu dak kenapa cik wanie rajin yang amat sangat arini? haaa, sebab cik wanie dah dapat apa yang cik wanie nak. apa yang cik wanie nak? haaaa, nilah yang nak diceritakan kat korang semua. Kan cik wanie pernah gtau yang cik wanie adore sesangat kat Dr.AFL ni kan. apa ! tak tahu apa tu Dr.AFL? ish, korang ni melampau tau.

Dr.AFL tu singkatan kepada Doktor Anwar Fazal dan Doktor Fatin Liyana. Depa ni kan suami isteri. kan ada dalam post yang lalu tentang depa dua ni. haaa, yang tu la. Aritu cik wanie dah dapat buku DIAgnosis dan DIAgnosis 2 tulisan daripada mereka berdua dan beberapa orang kawan doktor mereka. Memang sangat superb la tulisan mereka. meresap ke dalam jantung cik wanie tau. Melalui buku tu la cik wanie faham tentang tugas seorang doktor, faham tentang tuntutan dalam perubatan dan memacam lagi la. tetiba rasa nak jadi doktor. tapi bukan rezeki cik wanie. kalau tak mesti orang panggil cik wanie doktor wanie. ahaks ! berangan pun boley hapaaa.

So, ari isnin lepas baru je release satu lagi penulisan sepenuhnya oleh Dr.Anwar Fazal (Dr.AF). Buku yang dinanti-nanti sekian lama oleh cik wanie dan pengikut setia Dr.AF berjudul 365. Apa tu 365? haa, korang kenalah beli dan baca sendiri. So, arini cik wanie hepi sebab buku yang cik wanie order ari isnin tu dah sampai. Oooo yeahhh. Bermula arini, rerajin la cik wanie baca buku. hihihi. korang jangan dengki lak tau. Buku sangat cantik dan menarik, apatah lagi isinya. haiii melting gila kot. Nak bukak pun rasa berdebar n sayang. hahaha. gila ke hapa cik wanie ni kan. Overdose oiiii.

 Jeng, jeng, jeng ! Inilah bukunya ! Chantekkan !

Salah satu muka surat yang menarik. 

Korang nanti free-free boleh baca blog Dr.Fatin Liyana (Dr.FL). sebab Dr.FL ada update sal buku ni jugak tau. dan kalau korang rasa nak beli buku ni, korang boleh beli online je tau. dekat kedai buku tak masuk lagi ye. Jom reramai kita grab buku tu. Banyak manfaatnya untuk kita. 365 muka surat yang sarat dengan ingatan bersifat ketuhanan, bak kata Dr.FL.

p/s : semoga kita sama-sama dapat manfaat dari penulisan Dr.AF ni. 


Selamat Membaca !

Terima kasih sudi singgah n baca blog cik wanie!

Jumpa lagi. Daaaaaaaaaa (bukan nama orang tau)

Get your 365 now at www.whitecoat.com.my
(Only available online at the moment)
Price : rm30
 
(eh, tercopy lak!)

Post Raya !

Assalamualaikum beb ! Hai uollss ! Ahaks

Uish, bersarang abih blog cik wanie ni. Lama bebeno nye cuti ghaye ye ! Ish ish ish. Sungguh dahsyatnya raya ku tahun ini. hihihi. termenyanyi lak. Sorry la korang. cik wanie bukannya beraya sangat pun, cuma xdek mood sangat nak mengupdate blog ni. angin monsun tropika la kot. hahahaha ! Nasib badan la oiiiii.

Alhamdulillah, dah 13 hari kita beraya ye. kejap je masa berlalu ni. bak kata kumpulan inteam dan unic dalam lagu mereka, " berlalu ramadhan fajar syawal menjelma, muslimin muslimat menyambut hari raya !! " sambung sendiri la ye. hikhikhik.Jom kita borak sal raya nak? erm, cik wanie xdek yang menarik sangat pun. masih sama seperti dulu, keseorangan. eh, tersasul. hihihi. beraya belah famili cik wanie je, belah pasangan belum lagi. hahah. korang faham kan? faham latew kalau tersengih macam kerang busuk je gayanya.

Untuk raya pertama, famili cik wanie macam bersedondon lak, sedangkan tak bersepakat pun. Tema warna kami tahun ni purple a.k.a ungu. kau hadow? hahahah. cuma 2 famili je yang tak sama warna. kira macam sedondon la jgk kan? hahaha. Raya kedua lak dah jadi macam cerca merba dah. masing-masing warna lain. hahaha. adat la tu kan. xmampu aih cik wanie nak beli warna yang sama setiap hari. jatuh terbungkang la jawabnya.huhuhu.

Ada satu famili yang takde dalam gamba ni. p beraya katanya lah..

Tahun ni cik wanie n famili tak p beraya sangat. Sebab ramai yang dilanda kurang kesihatan. Eh, boleh eh cakap camtu? dengan kata lain, demam dan tak sihat tubuh badan la ye. Hahaha. So, dalam 3, 4 buah rumah je yang sempat pegi. tu pun, umah yang dekat sekangkang kera je. hahah. jangan marah ye semua.

Ok lah, cik wanie xdek benda sangat nak kongsikan, so cik wanie akan kongsikan gamba-gamba yang tak seberapa havoc ni ye.

Selamat membaca n selamat melihat. hihihi !

 Gamba ni di awal pagi sejurus selepas solat sunat aidilfitri

Hero yang kat tengah tu memang susah nak amik gambar dia. so, kami pun guna kuasa yang ada. hahaha

Lepak umah sebelah sementara tunggu orang datang. ahaks !

anak sedara cik wanie menggila di waktu petang. cik wanie tak menggila ye..eh !!

Ala, anak tido lak. raya kedua umah ayah wa (pak sedara)

sebahagian dari famili cik wanie dan famili ayah wa ! fokus pada cik wanie di depan ye.

saja bawak depa p beraya dekat pizza hu ! (dengan nada macam yang dalam iklan ye)

satu je sempat dengan kengkawan. xdan masa nak p semua umah. huhuhu

Jumpa lagi ! Daaaaaaaaaa (bukan nama orang ye !)

Terima kasih sudi singgah dan baca blog cik wanie !!

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin
Taqabbalallahu Minna Wa Minkum
Kullu 'Am wa Antum Bikhair